Weinmann Medical Technology Emergency

Weinmann Medical Technology Emergency

WEINMANN emergency (kompanija)

WEB: https://www.weinmann-emergency.de/

Weinmann emergency, njemačka kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, bavi sa dizajnom i produkcijom proizvoda za urgentnu medicinu. Vrhunski kvalitet i jednostavnost korištenja uz zagarantovanu njemačku pozdanost su karakteristike koje privlače kupce širom svijeta. Firma se uglavnom bazira na proizvodnji transportnih respiratora, platformi za portabilnu opremu, opreme za kisik, torbi i ruksaka. Detaljnije o WEINMAN emergency pogledajte OVDJE .

 

MEDUMAT STANDARD 2(transportni respiratora)

MEDUMAT

MEDUMAT STANDARD 2 je nova generacija transportnih respiratora u kojoj su kombinovani dugogodišnji kvalitet i pouzdanost medumat linije respiratora sa novim digitalnim tehnoloogijama, čime je dobijen potpuno nov proizvod visoke kvalitete i iznimne jednostavnosti. Kompaktnost i čvrstoća uređaja daju korisniku sigurnost kod korištenja čak i u ekstremnim uslovima. MEDUMAT respiratori se mogu još nabaviti i u varijantama EASY, STANDARD, STANDARDa i TRANSPORT, a na različitim platformama se mogu kombinovati sa drugim uređajima ili dodatnim modulima radi veće praktičnosti. Višeo o ovome možete pročitati OVDJE .

 

MEDUCORE STANDARD (defibrilator/monitor)

MEDUCORE

MEDUCORE STANDARD je proizvod koji je nastao kao odgovor na sve češće zahtjeve tržišta za kompaktnim defibrilatorom (manual/AED) sa funkcijama monitoringa kao što su šestokanalni EKG, SpO2 i puls. Mogućnost kombinovanja ovakvog uređaja sa transportnim respiratorima efektivno smanjuje količinu opreme koju službe hitne pomoći nose na teren, te time značajno ubrzava vrijeme do početka reanimacije. Glasovno navođenje dodatno olakšava korištenje, a veliki kolor displej pruža bitne i lako čitljive informacije o stanju pacijenta. Sve detalje o ovom uređaju možete pogledati OVDJE .

 

ACCUVAC PRO (sukcijska pumpa)

Accuvac

ACCUVAC PRO je sukcijska pumpa nove generacije, i pravi je partner kada je u pitanju spašavanje života na terenu. Sukcije u predjelu usta i grla, te u endotrahealnom i bronhijalnom području uz ovaj uređaj postaju rutina. Veliki kapacitet sukcije i jednostavno rukovanje znače povećanu sigurnost i efektivnost, a integrisana Li-Ion baterija omogućava korištenje bilo kad i bilo gdje. Odabirom višekratne boce za sekret zapravo birate ekonomičnost korištenja, a integrisana zaštita od preljevanja dodatna je sigurnost. Više podaka o ACCUVAC sukcijskim pumpama naći ćete OVDJE .

top