Weinmann Medical Technology Homecare

Weinmann Medical Technology Homecare

WEINMANN homecare (kompanija)

WEB: http://www.weinmann-medical.com/

Weinmann homecare je njemačka firma koja se bavi razvojem i produkcijom medicinske respiratorne opreme u homecare segmentu. U njihovoj paleti proizvoda nalaze se i dijagnostička i terappijska oprema, što omogućava kompletnu uslugu i ljekarima i pacijentima kao krajnjim korisnicima. Savršen dizajn, vrhunska kvaliteta i njemačka pouzdanost daju korisnicima sigurnost da će dobiti sve što očekuju od ovih uređaja. Više detalja o WEINMAN HC možete naći OVDJE .

SOMNOlab 2 (polisomnograf)

SOMNOlab 2

SOMNOlab 2 je dijagnostički uređaj koji možete dobiti kao polisomnograf ili u jednostavnijoj varijanti poligrafa. Posebnost uređaja je što pri nabavci možete odabrati AASM ili R&K varijantu, ovisno o vašim željama i navikama. Njegova portabilna veličina nikako ne utiče na rezultate testiranja, nego samo daje korisniku veću slobodu i pokretljivost. Uz uređaj se isporučuje i vrhunski softver koji vam omogućava automatski sorring uz opciju manualne korekcije. Detaljnije o ovom proizvodu možete pročitati OVDJE .

SOMNObalance E (CPAP terapija)

SomnobalanceE

SOMNObalance E je terapijski uređaj za pacijente sa dijagnosticiranom sleep apneom. Pored klasične CPAP terapije uređaj nudi i naprednu APAP varijantu, koja uz softPAP opciju korisniku pruža veći komfor i sigurniju terapiju. Zahvaljujući integrisanoj OPP tehnologiji uređaj uspješno razlikuje opstruktivne i centrale apnee. Memorisanje svih podataka terapije ljekarima daje mogućnost kvalitetne analize i fine prilagodbe terapijskih parametara. Sve detalje o ovom uređaju možete pogledati OVDJE .

 

PRISMAlab (homecare ventilacija)

PrismaLAB

PRISMA linija proizvoda predstavlja novu dimenziju operativne udobnosti. Kombinacija state-of-art ekrana osjetljivog na dodir i intuitivnog grafičkog korisničkog sučelja pruža vam brzinu i sugurnost kod upotebe. Različiti modeli, savki sa svojim opcijama, omogućavaju individualnu prilagodbu uređaja svakom pacijentu. Inegrisani ventilacijski modovi od CPAP, preko BiLEVEL i TriLEVEL, pa sve do AcSV ventilacije osiguravaju ovom uređaju široku primjenu. Više podaka o PRISMA liniji naći ćete OVDJE .

top