STRYKER EMS

STRYKER EMS

STRYKER EMS (kompanija)

WEB: http://ems.stryker.com/

Stryker EMS je vodeći proizvođač EMS opreme. Od ulaska na EMS tržište STRYKER je donio niz inovacija usmjerenih ka maksimiziranju sigurnosti pacijenata i operatera, uz istovremeno olakšanje rada operaterima. Svoje proizvode Stryker razvija u saradnji sa krajnjim korisnicima kako bi što bolje shvatio uslove u kojima se oprema koristi, kao i zahtjeve koji se postavljaju pred njih. Svi proizvodi su testirani kako bi u potpunosti verificirali njihovu sigurnost, efektivnost i performanse. Više detalja o kompaniji možete naći OVDJE .

 

STRYKER POWER PRO XT 6506 (samoutovarna kolica)

PowerProXT-INT 227

PowerProXT-INT 227

Vrhunski model u liniji STRYKER samoutovarnih kolica, Power-PRO XT (6506) je inovativni baterijski pogonjen hidraulički sistem koji pacijenta diže i spušta pritiskom na dugme. Savršena ergonomija i inovativni hidraulički sistem dramatično smanjuju opterećenost kičme operatera kod utovara i istovara, što direktno utiče na smanjen broj povreda kičme, a time se smanjuje i potreba za brojem tehničara, finansijski troškovi i organizacioni problemi. Manualni rezervni sistem omogućava potpunu funkcionalnost čak i kod kompletnog gubitka električne energije. Teleskopsko uvlačenje zadnjeg dijela smanjuje ukupnu dužinu nosila, što pruža bolje manevarske sposobnosti u uskim prostorima. Detaljnije o ovom proizvodu možete pročitati OVDJE .

 

STRYKER STAIR PRO 6252 (kardiološka stolica)

Stryker STAIR PRO

Stair-PRO kardiološka stolica (6252) dokazano smanjuje rizik od povreda operatera. Inovativni Stair-TREAD system gusjenica omogućava spuštanje pacijenta niz stepenice bez podizanja. Pozicija operatora, podesiva ručke, ugao pozicioniranja i integrisana kontrola spuštanja čine Stair-PRO stolicu najsigurnijom u svojoj kategoriji. Ostale informacije, interaktivni demo i video priokaze možete pogledati OVDJE .

top