IMT MEDICAL

IMT MEDICAL

IMT MEDICAL

WEB: http://www.imtmedical.com/

Kompanija razvojem, proizvodnjom i distribuciom uređaja za medicinsku respiraciju čija je glavna odlika opuzdanost, visoke performanse i pristupačna cjena. U proizvoidnju uređaja za ventilaciju pacijenata takođe proizvode i opremu za kalibraciju i testiranje medicinskih uređaja koji su kvalitetom, jednostavnošću i pouzdanošću zauzeli mjesto na vrhu svjetske liste opreme za kalibraciju i testiranje uređaja za disanje.

BELAVISTA 1000 (nova generacija medicinskih ventilatora)

belavista 1000

Ventilator koji nudi visoke performanse i revolucionarnu operativnost sa integrisanim diagnostičkim kapacitetima. Navedene karakteristike pozicioniraju belavista ventilator kao novi standard na polju respiratorne njege.
Uređajem belavista 1000 možete poktiri područja:

  • Intenzivne njege,
  • Urgentne medicine
  • Neinvazivne ventilacije
  • Neonatalne ventilacije

Njegova kompaktnost, integrisana turbina, baterijsko napajanje i dizajn omogućavaju upotrebu belavista respiratora i u slučajevima unutarbolničkog transporta.

OPREMA ZA TESTIRANJE I KALIBRACIJU

(FLOW ANALYZER)

p301-600x516

Mjerenje vaše pneumatske opreme sa visokom preciznošću i sa pouzdanim alatima za kalivriranje je izuzetno važno u izbjegavanju kobne pogreške. Preciznost i pouzdanost su upravo ono što vam pruža FlowAnalyser linija. FlowAnalyzer mjeri: protok, pritisak, temperaturu, vlažnost, koncentraciju O2 dvosmjerno, frekvenciju disanja. Idealan alat za kalibraciju svih vrsta aparataza: anesteziju, ventilaciju, spirometriju ….

Sve izmjerene vrijednosti se mogu pohraniti u uređaj i upotrijebiti kasnije prilikom izrade izvještaja o mjerenjima. Takođe je moguće i grafički prikazati odnose između mjerenjih veličina što je kasnije upotrebljivo za izradu izvještaja.

MOBILNA OPREMA ZA TESTIRANJE I KALIBRACIJU

(CITREX H4)

citrex

Kompaktni uređaj za mobilnu uporabu
CITREX ™ je dizajniran za mobilnu uporabu i zadovoljava sve zahtjeve svakodnevne upotrebe na terenu za verifikaciju i kalibraciju ventilatora (bolnica i homecare)
Sve izmjerene vrijednosti se mogu pohraniti u uređaj i upotrijebiti kasnije prilikom izrade izvještaja o mjerenjima. Takođe je moguće i grafički prikazati odnose između mjerenjih veličina što je kasnije upotrebljivo za izradu izvještaja.

TESTNI BALONI (basic/diagnostik/klinički timpanometar)

Smartlung

Imtmedical SmartLung nudi iste performanse kao veliki, skupi ispitivači pluća, ali je vrlo jednostavan za korištenje i tako kompaktan da se može biti izravno povezati s respiratornom cijevi respiratora.

Sa SmartLung testnim balonom možete prilagoditi otpor (otpor u dišnim putovima), usklađenost pluća i propuštanje te sa mjernom opremom FlowAnalizer napraviti testiranje respiratora, aparata za anesteziju … uz simulaciju prisutnosti pacijenta.

top