AMBU

AMBU

AMBU A/S (kompanija)

WEB: http://www.ambu.com

Tvrtka Ambu razvija i proizvodi profesionalnu, dijagnostičku i opremu za održavanje života, te opremu za edukaciju za bolnice, spasilačke službe i službe hitne pomoći. Najveća područja poslovanja su respiratorna njega, kardiologija i neurologija, gdje su najvažniji proizvodi za umjetnu respiraciju i elektrode za EKG testove i neurofiziološka snimanja. Više o kompaniji Ambu i njenim proizvodima pogledajte OVDJE.

Ambu® Mark IV

rucni-resuscitator-AMBU-MARKIV-BABY

Jedinstveni AMBU Resuscitator sa dvostrukim zidom i integrisanom zaštitom od barotraume, unutrašnjim zidom izrađenim od ERDM gume, okretnom spojnicom između balona i ventila i između ventila i maske, dvostrukim ventilom, single shuter ventilom, splash guard zaštitom, direktanim priklјučkom na REER ventil, direktnim priklјučakom na vanjski otvor kisika, integrisanom ručkom balona sa pločicom za upis imena pacijenta radi personalizacije balona, zatvorenim rezervoarom za kisik, silikonskom face maskom se razlikuje od ostalih balona za umjetnu respiraciju. Detaljnije o ovom proizvodu možete pročitati OVDJE.

Ambu® Aura

AuraGain_Anatomical_curve_611x411px

Ambu® Laryngeal Masks sa jedinstvenim karakteristikama i inovativnim dizajnom omogućuje jednostavniju i sigurniju upotrebu. Namijenjena za bolničke upotrebe. Detaljnije o ovom proizvodu možete pročitati OVDJE.

Ambu® Elektrode za kardiologiju i neurofiziologiju

BlueSensorSUMedia1

Ambu® elektrode sa svojim jedinstvenim dizajnom su jednostavne, sigurne i funkcionalne. Zahvaljujući svojim posebnim karakteristikama tokom dužeg nošenja ne stvaraju neugodnosti kod pacijenta.

Ambu nudi kompletan asortiman elektroda za različite aplikacije u skladu sa vašim potrebama:

BlueSensor i WhiteSensor elektrode za kardiologiju (EKG): 12-kanalni EKG, holter, stres test, neonatal, monitoring.

Neuroline elektrode i igle za neurofiziologiju: EMG, EEG, evocirani potencijali, Intraoperativni monitoring i polisomnografija.

Sleepmate senzor za polisomnografiju.

Detaljnije o ovom proizvodu možete pročitati OVDJE.

top